Начало >> За нас
За нас

Дрогерия Здраве от природата има голям избор на билки, билкови продукти и хранителни добавки от България и света. Работи се само със сериозни производители, на които продуктите са с доказано и одобрено качество.

В дрогерията се прави консултация от специалисти в областта на фитотерапията за най-правилното лечение или профилактика на даден проблем.

В дрогерията се приготвят бахови капки от бахов терапевт.

Терапията чрез цветни есенции на бах може да окаже изключително добро влияние върху емоционалното и физическо състояние на човека. Психо-емоционалният дисбаланс е отговорен за развитие на много болести и на физическо ниво. Силните емоции, страхове, притеснения, с които много често не можем да се справим, са причина за развитие на заболявания.

Един от най-простите ефективни и безвредни методи за лечение на душевното състояние е лечението с цветните есенции на доктор Бах. Те въздействат директно върху енергийната ни система и имат силно положително влияние на емоционално и физическо ниво.

0887 892 120
Контакт: Марта Пенчева
Адрес: Георг Вашингтон №33
За Нашия магазин

Дрогерия Здраве от природата има голям избор на билки, билкови продукти и хранителни добавки от България и света. Работи се само със сериозни производители, на които продуктите са с доказано и одобрено качество.   - вижте повече -

Промоции
Категории по болест
Категории по производител